E-post: johanna@fitnessbyboge.se

BESTÄLLNING I TID

Jag producerar enbart mat som är förbeställd så det är viktigt att komma ihåg att lägga din beställning i tid.
Order läggs senast tisdag klockan 23:59 med ditt kontokort. (se till att ha täckning/pengar på kontot, finns det inte täckning när dragningen görs får du ingen beställning). Därefter sammanställs alla beställningar och skickas till produktionsavdelningen för beställning av varor.

EJ HÄMTAD LÅDA

Från det att lådan är levererad till utlämningsadressen är det ditt ansvar som kund att hämta den. Fitness by Boge tar inte ansvar för kvarlämnade lådor.

MATRÄTTER SAMT ALLERGIER

Veckans maträtter med innehållsförteckning kommer att ligga online i god tid. Du kommer inte ha möjlighet att byta rätt och dag utan maträtterna levereras i den ordning som står. Till en början kommer jag inte ha möjlighet att ta hänsyn till olika allergier men jag undviker att tillsätta gluten och laktos i den mån jag kan. Vid allergier ber jag dig vänligen att läsa genom innehållsförteckningen noga så eventuella biverkningar kan undvikas.

 

Om FitnessbyBoge

Utbildad kock med passion för god och hälsosam mat. Personlig tränare, kostrådgivare, massör, gruppträningsinstruktör samt crossfitcoach.

Min mångåriga erfarenhet inom både träning och kost har gett mig ett brett kunskapsregister, och jag brinner verkligen för det jag jobbar med! Att hjälpa andra att må lika bra som jag själv mår är drömmen.

Varför måndag till fredag?

För att må bra både mentalt och fysiskt gäller det att ta hand om kroppen och knoppen på bästa möjliga sätt. Det handlar om att ge och ta, hitta en balans.

Allt som oftast sammankopplas träning och sund kosthållning. Absolut hör det samman! Det räcker inte med att att vi rör på oss för att vara hälsosamma, vi behöver även tänka på vad vi stoppar i oss. Många äger dock inte kunskapen för att kunna tillgodose sin kropp med rätt bränsle. Det blir lätt att vi slarvar i brist på tid osv, då blir kroppen lidande.

Mitt upplägg är enkelt!

Jag lagar hälsosam god mat måndag till fredag. Jag strävar efter att hålla maten fri från onödiga tillsatser i den mån jag kan. Genom att utesluta onödigt fett samt socker håller jag även den totala andelen kilokalorier nere.

Varför inte lördag och söndag?

Jag förespråkar ett hälsosamt liv med en sund kosthållning, men med balans! Vi behöver dagar för njutning och lite fritt svävande!! Ett liv i balans.


Matlådor levereras endast i Norrköping! Avvisa