E-post: johanna@fitnessbyboge.se

MATLÅDAN VECKA 21

Mån:  Kyckling med en pepprig tomat/mangosalsa samt bulgur. Allergi: gluten

Tis:  Köttbullar med lingongräddsås, syradgurka och stomp. Allergi: ägg

Ons:  Kyckling med rostad rödbeta, fetaostcreme samt bulgur. Allergi: gluten, laktos 

Tors: Lax med spenatstuvning, skysås samt fullkornsris. Allergi: fisk

Fre:  Nattbakad fläskkarré med krämigt grönsaksfyllda canneloni. Allergi: ägg, laktos, gluten

 

Kom ihåg att du måste lägga din beställning senast torsdag 23:59 veckan före matlådans leveransvecka. Se ovan.

  1. Lådor för måndag och tisdag finns att hämta fr.o.m. 16.00 på söndagen innan.
  2. Lådor för onsdag och torsdag finns att hämta fr.o.m. 16.00 på tisdagen innan.
  3. Låda för fredagen finns att hämta fr.o.m. 16.00 på torsdagen innan.

 OBS! GÅR EJ ATT BESTÄLLA LÄNGRE

MATLÅDAN VECKA 20
Mån: Spicy pulled beef med citruscreme och bulgur. Allergi: laktos, gluten
Tis: Torsk med pepparrotssås, syrade morötter samt stomp. Allergi: fisk
Ons: Rimmad kyckling med örtsås och rostad potatis. Allergi: laktos
Tors: Boges köttfärslåda med bulgur. Allergi: laktos
Fre: Bön- och halloumigryta med bulgur.

 

 

 

 

Om FitnessbyBoge

Utbildad kock med passion för god och hälsosam mat. Personlig tränare, kostrådgivare, massör, gruppträningsinstruktör samt crossfitcoach.

Min mångåriga erfarenhet inom både träning och kost har gett mig ett brett kunskapsregister, och jag brinner verkligen för det jag jobbar med! Att hjälpa andra att må lika bra som jag själv mår är drömmen.



Copyright © 2018 FitnessbyBoge
Skapad av:
Polhammargruppen - Kreativt & Personilgt
Varför måndag till fredag?

För att må bra både mentalt och fysiskt gäller det att ta hand om kroppen och knoppen på bästa möjliga sätt. Det handlar om att ge och ta, hitta en balans.

Allt som oftast sammankopplas träning och sund kosthållning. Absolut hör det samman! Det räcker inte med att att vi rör på oss för att vara hälsosamma, vi behöver även tänka på vad vi stoppar i oss. Många äger dock inte kunskapen för att kunna tillgodose sin kropp med rätt bränsle. Det blir lätt att vi slarvar i brist på tid osv, då blir kroppen lidande.

Mitt upplägg är enkelt!

Jag lagar hälsosam god mat måndag till fredag. Jag strävar efter att hålla maten fri från onödiga tillsatser i den mån jag kan. Genom att utesluta onödigt fett samt socker håller jag även den totala andelen kilokalorier nere.

Varför inte lördag och söndag?

Jag förespråkar ett hälsosamt liv med en sund kosthållning, men med balans! Vi behöver dagar för njutning och lite fritt svävande!! Ett liv i balans.


Matlådor levereras endast i Norrköping! Avvisa